Agri service hoydonckx logo white

De mensen achter hoydonckx

Ontmoet de toegewijde vakmensen van Hoydonckx die zich inzetten voor uw landbouwbehoeften. Leer meer over ons team en onze passie voor hoogwaardige service in de agrarische sector.

Ons team

Richard
Magazijnverantwoordelijke (gepensioneerd zaakvoerder)
Jean-Luc
Hoofdtechnieker Valtra – Lemken – Maupu
Cédric
Technieker Dewulf
Gunther
Verkoper
Katrien
Administratief verantwoordelijke (zaakvoerder)

Wie zijn we

Bij Agri-service Hoydonckx staan we voor veel meer dan alleen de machines die we verkopen. Ons bedrijf draait om mensen. Onze toegewijde medewerkers zijn technisch uiterst bekwaam, goed geschoold en sterk gemotiveerd. Ze beschikken over alle benodigde vaardigheden en expertise om uw landbouwmachines in topconditie te houden.

We hechten veel belang aan een warm onthaal en algemene dienstverlening. Bij ons bent u niet zomaar een klant; u bent een gewaardeerde relatie. Onze showroom biedt niet alleen ruimte voor landbouwmachines, maar ook voor miniatuurmodellen, speelgoedtractoren en diverse merchandisingartikelen. Hier kunt u terecht om te praten over uw passie voor landbouwmachines, of om uw kinderen of kleinkinderen te verrassen met een leuk cadeau.

Ons team begrijpt de unieke behoeften van de landbouwsector en we doen er alles aan om uw ervaring met Agri-service Hoydonckx zo aangenaam en probleemloos mogelijk te maken. We beschikken over diverse hangars om uw voertuigen te stockeren en een enorme onderhoudsruimte waarin aan meerdere grote landbouwmachines tegelijk kan worden gewerkt. Bovendien hebben we een uitgebreid magazijn met een breed scala aan vervangingsonderdelen.

In geval van een panne op het veld of onderweg komen we met onze servicevoertuigen snel ter plaatse. Onze technici doen hun uiterste best om elke reparatie zorgvuldig en effectief uit te voeren, zodat u snel weer aan het werk kunt. We hebben zelfs een back-up voertuig voor noodgevallen, zodat we altijd paraat staan om u van dienst te zijn.

Kortom, bij Agri-service Hoydonckx draait alles om service, kwaliteit en betrokkenheid bij onze klanten. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd en zetten ons in om uw landbouwmachines optimaal te laten presteren, zodat u succesvol kunt zijn in uw bedrijf.

Scholing mechaniekers

Bij Agri-service Hoydonckx gaan we altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat onze mechaniekers de best mogelijke service kunnen bieden. Daarom investeren we continu in de opleiding en ontwikkeling van ons team.

Onze mechaniekers volgen regelmatig gespecialiseerde cursussen en expert-trainingen om up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën in de landbouwmachine-industrie. We begrijpen dat technologie voortdurend evolueert, en daarom zorgen we ervoor dat ons team over de kennis en expertise beschikt om uw machines efficiënt te onderhouden en repareren.

Door voortdurend te leren en bij te scholen, kunnen we de hoogste standaarden in service leveren en ervoor zorgen dat u kunt vertrouwen op Agri-service Hoydonckx voor al uw landbouwmachinebehoeften.

Onze waarden

Klantgericht

Bij Hoydonckx staat klantgerichtheid centraal. Wij begrijpen dat uw tevredenheid van het grootste belang is. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en behoeften en zorgen we ervoor dat onze diensten en producten perfect aansluiten bij wat u nodig heeft.

Sociale Betrokkenheid

We hechten enorm belang aan een warm onthaal en bieden uitstekende service in al onze activiteiten. U kunt altijd rekenen op ons om uw vragen te beantwoorden en u met een glimlach te helpen.

Efficiënt onderhoud

Bij Hoydonckx beschikken we over uitgebreide onderhouds- en reparatiefaciliteiten, met onze ruime onderhoudsruimte als kern. Hier kunnen we snel en efficiënt werken, wat betekent dat uw voertuigen met zorg worden onderhouden en gerepareerd, zodat ze weer snel operationeel zijn.

Snelle panneservice

Wanneer u geconfronteerd wordt met een panne op het veld of onderweg, komen we onmiddellijk ter plaatse met onze firmavoertuigen. We lossen problemen snel en efficiënt op, zodat u weer aan het werk kunt.

Vakbekwaam personeel

Ons technisch bekwaam en goed opgeleid personeel is sterk gemotiveerd om u de best mogelijke service te bieden. Ze beschikken over de nodige expertise en staan klaar om u te helpen.

Familiaal

In onze toonzaal vindt u een scala aan miniatuurmodellen, speelgoedtractoren en merchandising, zodat we niet alleen uw machine, maar ook uw kinderen of kleinkinderen kunnen verrassen.

Hoydonckx geschiedenis tractoren landbouwmachines 1960

Over
Hoydonckx

Agri-service Hoydonckx is een gevestigde naam in de wereld van landbouwmachines.

Ons verhaal begint in de jaren ’60 toen Louis Hoydonckx een VOLVO-traktorengarage oprichtte. In 1980, samen met Richard Mélotte, werd de vennootschap Hoydonckx bvba opgericht. In 1988 ging Louis Hoydonckx met pensioen, en Ronny Plessers trad toe tot de zaak. Tien jaar later begonnen we met de bouw van ons nieuwe bedrijfspand en in mei 2000 namen we ons nieuwe gebouw in gebruik.

Tegenwoordig verkopen we niet alleen tractoren, voornamelijk Valtra, maar ook een breed scala aan landbouwmachines, waaronder rooiers van Dewulf en Agrifac.

Diensten

Onderdelen

Met een uitgebreid magazijn zijn wij uw one-stop-shop voor landbouwvervangstukken. Of u nu een reparatie zelf wilt uitvoeren of hulp nodig heeft van onze deskundige technici, wij hebben de onderdelen die u nodig heeft. Onze voorraad omvat onderhoudsbenodigdheden, slijtdelen en gangbare onderdelen voor pannes, evenals oliën en vetten voor uw machines. Kies voor gemak en kwaliteit met Hoydonckx.

Onderhoud

Preventief onderhoud is de sleutel tot het verlengen van de levensduur en het maximaliseren van de prestaties van uw landbouwmachines. Bij Hoydonckx begrijpen we dat elk uur op uw tractor of machine telt. Daarom bieden we deskundig onderhoud op maat, specifiek voor uw apparatuur. Onze technisch bekwame en goed geschoolde medewerkers werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw machines op hun best blijven werken.

Hoydonckx care

Stilstand is kostbaar. Hoydonckx begrijpt dat uw machines snel weer aan het werk moeten. Met een uitgebreide voorraad aan onderdelen en goed uitgeruste servicevoertuigen bieden wij snelle oplossingen. We komen ter plaatse voor herstellingen in het veld en voor de complexere reparaties hebben we een ruime werkplaats tot onze beschikking. Kies voor Hoydonckx Care en Reparatie en minimaliseer uitvaltijd in het heetst van het seizoen.

Ons aanbod

Hoydonckx Agri-service is trots om samen te werken met vooraanstaande merken zoals Dewulf, Lemken, Valtra, Maupu, Steketee, Krone, Agrifac en Castrol. Deze merken vertegenwoordigen de top in landbouwapparatuur en smeermiddelen. Of u nu op zoek bent naar krachtige tractoren, innovatieve grondbewerkingsmachines, betrouwbare oogstmachines, precisielandbouwoplossingen of hoogwaardige smeermiddelen, wij hebben alles in huis om aan uw landbouwbehoeften te voldoen.

Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek hoe deze merken uw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau kunnen tillen.

tweedehands tractoren nieuwe tractoren landbouwmachines hoydonckx

Partners

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Gepost op 10/07/24

Foire de Libramont, wij zijn alvast aanwezig ... Zie meerZie minder

Foire de Libramont,  wij zijn alvast aanwezigImage attachment
Gepost op 10/07/24

Zet het alvast in je agenda!
Wij zijn aanwezig van 26 t.e.m. 29/07/2024 op de beurs van Libramont, kom ons daar zeker bezoeken...
Aansluitend kan je ons op 30 en 31/07/2024 terugvinden op demo forest in het bos van Bertrix.
Tot dan!
... Zie meerZie minder

Zet het alvast in je agenda! 
Wij zijn aanwezig van 26 t.e.m. 29/07/2024 op de beurs van Libramont, kom ons daar zeker bezoeken...
Aansluitend kan je ons op 30 en 31/07/2024 terugvinden op demo forest in het bos van Bertrix.
Tot dan!Image attachment
Gepost op 07/07/24

Waarom is Valtra jouw "Working Machine"? ... Zie meerZie minder

Gepost op 06/07/24

13/12 aanwezig @ Mac Queen op de Tractor & Truck showEn ook Agri Service Hoydonckx is klaar voor een feestje in de Macqueen🍺🍾🎊
Bedankt ❤️💥💪
... Zie meerZie minder

13/12 aanwezig @ Mac Queen op de Tractor & Truck show
Gepost op 04/07/24

🥔🥔🥔 planten met de Dewulf Certa 40 Integral ... Zie meerZie minder

Gepost op 01/07/24

Remember to do these five routine checks to your tractor:

1. Coolant
2. Engine Oil
3. Transmission oil 💪
4. Radiatior
5. Hydraulic fluid ❗

Tractor maintenance does not get any easier than this!
Read more how to look after your tractor:
⬇️ ⬇️ ⬇️
spkl.io/618044Ypa
... Zie meerZie minder