Agri service hoydonckx logo white

Topmerkentroef: ontdek onze line-up

Innovatie, kwaliteit, en betrouwbaarheid – dat is wat onze merken vertegenwoordigen. Maak kennis met de sterren in ons assortiment van topmerken. Van krachtige tractoren tot hoogwaardige landbouwmachines, wij bieden u de beste selectie om uw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau te tillen.

valtra a series tractor 5th gen hero front loader 1600 900

Valtra, een naam die synoniem staat voor kracht en veelzijdigheid, is een van onze meest gewaardeerde partners. Met een uitgebreide reeks series, zoals de Valtra A-, N-, T-, Q- en S-series, biedt Valtra hoogwaardige tractoren die aan de specifieke behoeften van moderne landbouwers voldoen.

De A-serie belichaamt compacte wendbaarheid en betrouwbaarheid, terwijl de N-serie zich richt op veelzijdigheid en comfort. Voor veeleisende taken biedt de T-serie uitzonderlijke prestaties en geavanceerde technologie. De Q-serie combineert perfect vermogen, praktische bruikbaarheid en precisie voor ultieme efficiëntie, en de krachtige S-serie is de belichaming van topprestaties.

Met toonaangevende technische kenmerken, zoals de TwinTrac-reverse drive en SmartTouch-bediening, stelt Valtra landbouwers in staat om efficiënter te werken en het maximale uit hun machines te halen. Als partner in precisielandbouw en duurzame landbouwpraktijken, ondersteunt Valtra de toekomst van de agrarische sector.

dewulf tractoren landbouwmachines te koop merk partner

Dewulf, een van onze vooraanstaande merken, is gespecialiseerd in aardappel- en wortelmachines, van het planten tot het inschuren. Met een indrukwekkende line-up van machines, waaronder de R3060 zelfrijdende aardappelrooier, biedt Dewulf innovatieve oplossingen voor moderne akkerbouwers.

De R3060 blinkt uit in het voorzichtig oogsten van aardappelen en wortelen, met behoud van kwaliteit en opbrengst. Dankzij geavanceerde functies zoals Varioweb en Smart-Float, verhoogt Dewulf’s technologie de efficiëntie en prestaties op het veld.

Dewulf blijft pionieren in oogsttechnologie, en als hun partner zijn we trots om deze hoogwaardige machines aan te bieden aan agrariërs die uitmuntende resultaten en kwaliteit eisen.

hoydonckx tractoren landbouwmachines te koop dewulf
hoydonckx tractoren landbouwmachines te koop lemken
lemken tractoren landbouwmachines te koop merk partner

Lemken, een naam die synoniem staat voor innovatie en kwaliteit in de landbouwsector. Dit merk biedt een uitgebreid assortiment grondbewerkingsapparatuur en zaaimachines voor moderne landbouwers.

Lemken’s machines, zoals de Karat en Rubin, zijn ontworpen om de bodem optimaal voor te bereiden, zodat gewassen gedijen. Met geavanceerde technologie en precisie in elk detail, stelt Lemken agrariërs in staat om efficiënter te werken en tegelijkertijd de opbrengst te verhogen.

Als trotse partner van Lemken brengen we deze hoogwaardige landbouwapparatuur naar u, zodat u het beste uit uw land kunt halen.

maupu tractoren landbouwmachines te koop merk partner

Maupu, een naam die garant staat voor innovatie en kwaliteit in de landbouwsector. Dit gerenommeerde merk biedt een breed scala aan landbouwaanhangwagens en -oplossingen die voldoen aan de eisen van moderne agrariërs.

Maupu’s aanhangwagens, waaronder de Silo-Space en Evo-Trans, zijn ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren en tegelijkertijd duurzaamheid te garanderen. Met geavanceerde technologie en nauwkeurig vakmanschap in elk detail, helpt Maupu landbouwers om efficiënter te werken en hun oogsten te optimaliseren.

Als trotse partner van Maupu brengen we deze hoogwaardige landbouwapparatuur naar u, zodat u met vertrouwen en succes kunt blijven boeren.

hoydonckx tractoren landbouwmachines te koop maupu
hoydonckx tweedehands tractoren landbouwmachines te koop steketee
steketee tractoren landbouwmachines te koop merk partner

Steketee, een naam die staat voor geavanceerde precisielandbouw. Als een merk op het gebied van landbouwtechnologie, biedt Steketee innovatieve oplossingen die de efficiëntie en productiviteit van moderne landbouwbedrijven naar nieuwe hoogten tillen.

De unieke machines van Steketee, waaronder schoffels, wiedeggen en andere apparatuur, zijn ontworpen met een scherp oog voor detail en presteren uitmuntend op het veld. Met geavanceerde technologie, zoals GPS-geleidingssystemen en automatische sectiecontrole, helpt Steketee landbouwers om precisielandbouwpraktijken te omarmen en tegelijkertijd hulpbronnen te besparen.

Als partner van Steketee brengen we deze innovatieve landbouwoplossingen naar u, zodat u uw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau kunt tillen met nauwkeurigheid en gemak.

krone tractoren landbouwmachines te koop merk partner

Krone, een absolute pionier in de wereld van landbouwtechnologie. Al tientallen jaren staat Krone garant voor hoogwaardige landbouwmachines die innovatie, duurzaamheid en efficiëntie bieden.

Het indrukwekkende assortiment omvat hooischudders, maaiers, opraapwagens en balenpersen, die allemaal zijn ontworpen om de prestaties te verbeteren en uw oogstseizoen soepeler te laten verlopen. De Duitse precisie en technologische knowhow van Krone maken het tot een betrouwbare partner voor landbouwers wereldwijd.

Bij Agri-service Hoydonckx zijn we er trots op om Krone-machines aan te bieden en u te ondersteunen bij het behalen van uw landbouwdoelen. Ontdek de innovatieve oplossingen van Krone en optimaliseer uw bedrijfsresultaten, seizoen na seizoen.

hoydonckx tractoren landbouwmachines te koop krone
hoydonckx tractoren landbouwmachines te koop agrifac
agrifac tractoren landbouwmachines te koop merk partner

Agrifac, de visionaire partner in precisielandbouw. Met een focus op geavanceerde bietenrooiers biedt Agrifac revolutionaire oplossingen voor moderne landbouwpraktijken.

Hun machines zijn ontworpen om precisie, efficiëntie en duurzaamheid te leveren. Agrifac heeft de reputatie de grenzen van technologische innovatie te verleggen en biedt landbouwers de tools om hun gewassen op een geavanceerde en duurzame manier te verzorgen.

Als officiële dealer van Agrifac zijn we bij Agri-service Hoydonckx trots op de mogelijkheid om deze hoogwaardige machines aan te bieden. Ontdek de toekomst van precisielandbouw met Agrifac en verbeter uw opbrengsten op een milieuvriendelijke manier.

castrol tractoren landbouwmachines te koop merk partner

Castrol, uw partner voor hoogwaardige smeermiddelen en technische oplossingen in de landbouwsector. Al meer dan 100 jaar ondersteunt Castrol de agrarische sector met gespecialiseerde smeermiddelen en technische expertise. Of u nu op zoek bent naar motorolie, transmissievloeistof of andere specifieke producten, Castrol heeft de juiste oplossing voor uw landbouwapparatuur.

Onze prioriteit is om producten te leveren die voldoen aan de prestatie- en specificatie-eisen van uw voertuigen, waardoor ze efficiënter werken en langer meegaan.

Bij Agri-service Hoydonckx zijn we er trots op dat we kunnen samenwerken met Castrol om hoogwaardige smeermiddelen en technische ondersteuning te bieden aan landbouwers. Vertrouw op Castrol voor de duurzaamheid en prestaties die uw apparatuur verdient.

hoydonckx tractoren landbouwmachines te koop castrol