Agri service hoydonckx logo white

Diensten - Hoydonckx care

Bij Hoydonckx Care begrijpen we dat een plotse panne nooit op het juiste moment komt. Onze toegewijde techniekers staan altijd klaar om u snel weer aan het werk te helpen.

Herstelling van
landbouwmachines

We weten dat uw landbouwmachines de ruggengraat vormen van uw werk en uw bedrijf. Daarom staan onze toegewijde techniekers altijd paraat om u snel en efficiënt weer aan het werk te helpen.

Onze troef is een ruime voorraad aan onderdelen die we met zorg hebben samengesteld. Dit betekent dat we in veel gevallen ter plaatse kunnen herstellen zonder kostbare tijd te verliezen met het bestellen van specifieke onderdelen. Onze techniekers zetten alles op alles om herstellingen zorgvuldig en grondig uit te voeren, zodat de panne definitief en duurzaam wordt opgelost.

Of het nu gaat om een onverwachte panne in het veld of een geplande reparatie in onze goed uitgeruste werkplaats, wij staan garant voor snelle en hoogwaardige service. We beschikken over twee volledig ingerichte servicevoertuigen en hebben zelfs een back-up voertuig voor noodgevallen tijdens het drukke seizoen.

Onze techniekers blijven up-to-date door regelmatig bijscholing te volgen bij onze leveranciers. Ze worden bijgeschoold in de nieuwste technologieën en innovaties, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Bovendien maken we gebruik van Valtra Connect om op afstand foutcodes uit te lezen, waardoor we nog sneller en efficiënter kunnen reageren op problemen en storingen.

Bij Hoydonckx Care begrijpen we het belang van uw machines en de impact van stilstand op uw bedrijf. Onze missie is ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische problemen. U kunt vertrouwen op onze snelle, betrouwbare service, die uw machine snel weer aan het werk krijgt, zodat u zich kunt concentreren op wat echt telt: uw landbouwactiviteiten.

hoydonckx tractoren landbouwmachines te koop herstellingen hoydonckx care

Voordelen van
Hoydonckx care

Valtra connect

Valtra Connect is een telematicasysteem om realtime gegevens en informatie te verstrekken over de prestaties, de toestand en de locatie van Valtra-tractoren en machines. Deze gegevens worden doorgaans doorgestuurd naar een centraal platform of zijn toegankelijk via een op web gebaseerde interface.
Valtra Connect biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Op afstand monitoren: Het stelt eigenaren en operators in staat om op afstand de status en prestaties van hun Valtra-tractoren te volgen, met inzicht in zaken als brandstofverbruik, motorprestaties en meer.
  • Vlootbeheer: Gebruikers kunnen de locatie en het gebruik van meerdere machines volgen, waardoor het beheer van een vloot Valtra-apparatuur efficiënter wordt.
  • Onderhoudswaarschuwingen: Valtra Connect kan meldingen en waarschuwingen versturen over gepland onderhoud en mogelijke problemen, wat helpt om onverwachte storingen te voorkomen.
  • Analyse van foutcodes: Het systeem kan foutcodes die door de tractor worden gegenereerd, lezen en analyseren, waardoor technici problemen sneller kunnen diagnosticeren en oplossen.
  • Verbeterde efficiëntie: Met realtime gegevens over brandstofverbruik en werkuren stelt Valtra Connect operators in staat om de prestaties van hun machines te optimaliseren en operationele kosten te verlagen.
  • Beveiliging: Het kan helpen bij diefstalherstel door de locatie van een gestolen machine te volgen.

 

Valtra Connect is meestal beschikbaar op nieuwere Valtra-tractormodellen en biedt waardevolle inzichten voor zowel operators als serviceteams om ervoor te zorgen dat de machines efficiënt draaien, de stilstand minimaliseren en de levensduur van de apparatuur verlengen.

valtra connect agri services hoydonckx tractoren landbouwmachines te koop

Andere diensten

Onderhoud

Preventief onderhoud is de sleutel tot het verlengen van de levensduur en het maximaliseren van de prestaties van uw landbouwmachines. Bij Hoydonckx begrijpen we dat elk uur op uw tractor of machine telt. Daarom bieden we deskundig onderhoud op maat, specifiek voor uw apparatuur. Onze technisch bekwame en goed geschoolde medewerkers werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw machines op hun best blijven werken.

Onderdelen

Met een uitgebreid magazijn zijn wij uw one-stop-shop voor landbouwvervangstukken. Of u nu een reparatie zelf wilt uitvoeren of hulp nodig heeft van onze deskundige technici, wij hebben de onderdelen die u nodig heeft. Onze voorraad omvat onderhoudsbenodigdheden, slijtdelen en gangbare onderdelen voor pannes, evenals oliën en vetten voor uw machines. Kies voor gemak en kwaliteit met Hoydonckx.

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Gepost op 10/07/24

Foire de Libramont, wij zijn alvast aanwezig ... Zie meerZie minder

Foire de Libramont,  wij zijn alvast aanwezigImage attachment
Gepost op 10/07/24

Zet het alvast in je agenda!
Wij zijn aanwezig van 26 t.e.m. 29/07/2024 op de beurs van Libramont, kom ons daar zeker bezoeken...
Aansluitend kan je ons op 30 en 31/07/2024 terugvinden op demo forest in het bos van Bertrix.
Tot dan!
... Zie meerZie minder

Zet het alvast in je agenda! 
Wij zijn aanwezig van 26 t.e.m. 29/07/2024 op de beurs van Libramont, kom ons daar zeker bezoeken...
Aansluitend kan je ons op 30 en 31/07/2024 terugvinden op demo forest in het bos van Bertrix.
Tot dan!Image attachment
Gepost op 07/07/24

Waarom is Valtra jouw "Working Machine"? ... Zie meerZie minder

Gepost op 06/07/24

13/12 aanwezig @ Mac Queen op de Tractor & Truck showEn ook Agri Service Hoydonckx is klaar voor een feestje in de Macqueen🍺🍾🎊
Bedankt ❤️💥💪
... Zie meerZie minder

13/12 aanwezig @ Mac Queen op de Tractor & Truck show
Gepost op 04/07/24

🥔🥔🥔 planten met de Dewulf Certa 40 Integral ... Zie meerZie minder

Gepost op 01/07/24

Remember to do these five routine checks to your tractor:

1. Coolant
2. Engine Oil
3. Transmission oil 💪
4. Radiatior
5. Hydraulic fluid ❗

Tractor maintenance does not get any easier than this!
Read more how to look after your tractor:
⬇️ ⬇️ ⬇️
spkl.io/618044Ypa
... Zie meerZie minder